1- ورود آب یا سموم مایع به درون باتری
برای جلوگیری از این امر استفاده از باتری هایی که دارای پوشش مناسب و مقاوم هستند توصیه می شود.در باتری های که سل باتری بدون محافظ مناسب باشد آنرا ضربه پذیر میکند و خطراتی مانند از بین رفتن سل های باتری را به همراه دارد.
نکته دیگر آلوده شدن برد باتری با مایع هست که در این مورد ممکن است باتری به طور کامل شارژ نشود و عملکرد ضعیفی را در پهپاد از خود نشان دهد.
مورد بعد درمورد آلودگی باتریها به سموم مایع ایجاد خوردگی و اکسید شدن در دوشاخه باتری است که با عث ایجاد اتصال ضعیف, افزایش افت ولتاژ, کاهش زمان پرواز همچنین باعث گرم شدن شدید باتری میشود که در نتیجه اتصال کوتاه باتری در استفاده بلند مدت احتمال آتش گرفتن باتری را افزایش می دهد.
2- ضربه خوردن یا افتادن باتری از ارتفاع
افتادن یا برخورد باتری باعث تغییر شکل سلول و در نتیجه آسیب داخلی به باتری می شود. توصیه می شود که کاربران در هنگام چرخش دستگاه مراقب افتادن یا ضربه خوردن به باتری باشند.
3- نگهداری باتری به صورت کاملا شارژ شده در مدت زمان طولانی
در مدتی که به باتریهای نیازی نیست توصیه می شود آنها را در ولتاژ3.80 یا 3.90 نگهداری کرد.
درطول پرواز زمانی که باتری شروع به تخلیه میکند روند زمانی یکسانی دارد تا زمانی که ولتاژ سلولها به 3.6 برسد که از آن به بعد مدت زمان خیلی کمتری طول میکشد تا باتری تخلیه شود, پس لازم است که پس از شنیدن هشدار اولیه کاهش میزان باتری, پهپاد به نقطه home برگردانده شود و باتری شارژ مجدد گردد.
موردی که ممکن است کاربران را در هنگام کار دچار مشکل کند دمای هوای بسیار پایین است که این امر باعث تخلیه شدید و سریع باتری می شود که امری کاملا طبیعی است. برای جلوگیری از به وجود آمدن این مشکل توصیه می شود باتریها را در محیط منزل یا محفظه های مخصوص آنها نگهداری کرد که دمای حدودا 20 درجه را داشته باشد.
آخرین ترندها را از دست ندهید
نحوه استفاده از باتریهای پهپاد سمپاش در طولانی شدن عمر آن...
وسیلهای هوایی بدون سرنشین است که برای کمک به بهینهسازی ...